Dick Mollema

De leiding van Mollema Pensioenconsultancy is in handen van Dick Mollema. Hierna volgt een korte kennismaking.

Principieel
Behandel de ander, zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Dat is de belangrijkste drijfveer voor de manier waarop ik mijn werk wil doen. Dit principe is letterlijk al zo oud als de Bijbel en heeft aan actualiteit nog niets ingeboet. Die actualiteit heeft alles te maken met integriteit, kennis en kunde. Daaraan verwant of uit voortkomend zijn vertrouwen, afspraak is afspraak, de waarheid durven vertellen, geen informatie bewust achterhouden, objectief, onafhankelijk en deskundig zijn. Daar mag u mij aan houden.

Vakhistorie
Sinds 1987 ben ik werkzaam in de pensioenbranche. Op m’n 23e kwam in dienst van AMEV Levensverzekering NV (nu ASR).Daar heb ik ruim 9 jaar met veel plezier gewerkt als accountmanager Pensioen & Zorg. Op 1 januari 1997 nam ik ontslag en werd zelfstandig ondernemer als vennoot van de BNMW Groep. Daar had ik employee benefits zoals pensioenen en WAO-regelingen in portefeuille. Dat duurde tot begin 2004. Vervolgens ging ik op 1 juli 2004 van start met Mollema Pensioenen en ging  op uurbasis werken. Twee maanden later mocht ik de titel Register Pensioenadviseur voeren. Eind 2010 wijzigde de naam Mollema Pensioenen in Mollema Pensioenconsultancy. Onderzoek bij onze relaties wees uit dat die naam beter past bij onze werkzaamheden.

 


 

Privétijd
Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen: een dochter en twee zonen. Doordat ik vanaf 2004 helemaal eigen baas was, kon ik o.a. meer tijd aan m’n gezin besteden Tenslotte werkt een mens om te leven en niet omgekeerd. Ook kon ik meer tijd vrij maken voor vrijwilligerswerk in de kerk en de Bravehearts. Ik ben christen en ben graag met jongeren in gesprek over het christelijk geloof o.a. bij Youth Alpha.