Elke week een blog over mijnpensioenoverzicht.nl

10 februari 2021 | Alle artikelen

Donderdag 11 februari 2021 – Wij raadplegen Mijnpensioenoverzicht.nl het meest als we willen weten hoe ons pensioen er voor staat. Dat is één van de uitkomsten van de Pensioenmonitor 2020. De komende tien weken schrijf ik elke week een blog over mijnpensioenoverzicht.nl. Het uiteindelijke doel hiermee is om je te helpen. Zo kun je zelf aan de slag met je pensioen als dat nodig is.

De pensioenmonitor is een goed onderzoek naar kennis, houding en gedrag rondom de oudedagsvoorziening onder de Nederlandse beroepsbevolking. Het gaat dan over oudedagsvoorzieningen. Pensioen is één van de oudedagsvoorzieningen. Pensioen houdt altijd verband met je werk en/of je dienstverband. Lijfrente is wel een oudedagsvoorziening maar is nu eenmaal geen pensioen in de zin van de wetgeving. Later schrijf ik daar meer over.

Alleen pensioen

Mijnpensioenoverzicht.nl gaat ook alleen over pensioen, dus niet over lijfrente. In de komende tien weken geef ik je heldere informatie over mijnpensioenoverzicht.nl. Dit zijn de onderwerpen:

  1. Wat is mijnpensioenoverzicht.nl, waarom mijnpensioenoverzicht.nl? Van wie is het?
  2. Hoe werkt mijnpensioenoverzicht.nl?
  3. Wat kun je vinden op mijnpensioenoverzicht.nl?
  4. Wat staat er in een mijnpensioenoverzicht.nl pdf download?
  5. Op mijnpensioenoverzicht verschillen AOW-leeftijd en pensioenleeftijd
  6. Waarom verschillen de kolommen op mijnpensioenoverzicht.nl?
  7. Inflatie, speelt dat nog een rol op mijnpensioenoverzicht.nl?
  8. Eerder met pensioen, kan ik dat op mijnpensioenoverzicht.nl berekenen?
  9. Jouw eigen pensioenwebsite en mijnpensioenoverzicht.nl
  10. Zelf je pensioenoplossing regelen m.b.v. mijnpensioenoverzicht.nl?

Elke week een blog over mijnpensioenoverzicht.nl. Bij ieder blog krijg je ook een handige link naar de blog in pdf. Zo kun je alles gemakkelijk bewaren en nalezen.

Waarom doen we dit?

Simpel, omdat we pensioen begrijpelijk willen maken en houden. Je werkt immers ongeveer een dag in de week voor je pensioen. Dan mag je toch ook wel snappen wat dat voor jou oplevert?

Neem ook eens een kijkje op pensioenkansimpel.nl. Daar kun je ook informatie lezen over pensioen. Simpel en begrijpelijk.

Kun je niet wachten of heb je andere vragen over je pensioen? Neem dan contact op met Dick Mollema.

© 2004 - 2024 - Mollema Pensioen Consultancy.
Ontwikkeld door Convident