Pensioen driedaagse 6 t/m 8 november 2018

29 oktober 2018 | Alle artikelen

Vergeet het woord ‘pensioen’ even. Doe je ogen eens dicht, maar houd het wel veilig! Oké? Denk eens aan later, nadat je bent gestopt met werken. Wat een zee van tijd heb je dan! Lekker om in rond te zwemmen. Maar heb je dan ook voldoende geld? Zwem je daar dan ook in? Of wordt zwemmen dan pootje baden?

Of je nu 30 of 60 jaar bent, geld zul je waarschijnlijk altijd nodig blijven hebben.
En als je overlijdt? Wie dan leeft, wie dan zorgt?

Geld voor later en geld voor nu is ook een verantwoordelijkheid voor jou. Ook al ben je je daar niet altijd bewust van, misschien. Daarom doen wij mee aan de “********driedaagse’.

We willen je stimuleren om te gaan onderzoeken, nadenken en aktie te ondernemen als dat nodig is. En als je denkt dat wij je daar bij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met 06 55 735 700. Tijdens de Pensioen 3daagse houden we gratis telefonisch spreekuur.

Wat je zelf alvast kunt doen, is op Mijnpensioenoverzicht.nl kijken hoe je eigen inkomen voor later en nu voor je nabestaanden er uit ziet. Klik dan op de onderstaande button.

In mijnpensioenoverzicht.nl staat jouw pensioen. Je AOW en wat je via je werkgever opbouwt. Ook het pensioen wat je bij vorige werkgevers hebt opgebouwd, staat er in.

Inkomen voor later en inkomen voor nu. Gelukkig is dat niet alleen afhankelijk van je pensioen. Klik hier om te kijken hoe dat bij jou zit.

© 2004 - 2024 - Mollema Pensioen Consultancy.
Ontwikkeld door Convident