Samenwerking leidt tot beter resultaat

26 mei 2011 | Alle artikelen
26 mei 2011 – Een assurantieondernemer, we noemen hem Reiko Assurantieadvies, benaderde ons met het verzoek om contact op te nemen met één van hun relaties, een advocatenkantoor. Een ander assurantie-intermediair was bij dit kantoor begonnen met het implementeren van een nieuwe pensioenregeling. Toen viel de communicatie stil.

Omdat Reiko Assurantieadvies zich niet bezig houdt met pensioenadvies, werd ons gevraagd de te treffen pensioenregeling vlot te trekken. We hebben vervolgens een afspraak voor kennismaking met de directie van het advocatenkantoor gemaakt en geïnventariseerd wat er nog gebeuren moest. Hierbij gaf deze relatie de voorkeur aan een execution only-traject, zodat we de kosten voor implementatie van de regeling beperkt konden houden.

Tijdens dit proces hebben we Reiko Assurantieadvies steeds op de hoogte gehouden. Voor de relatie is de dienstverlening volstrekt helder: Reiko Assurantieadvies doet alle schadeverzekeringen en hypotheekadviezen en wij alleen het pensioen. Vragen en signalen van deze relatie en zijn werknemers die betrekking hebben op schadeverzekeringen en hypotheken, geven wij door aan Reiko Assurantieadvies.

© 2004 - 2024 - Mollema Pensioen Consultancy.
Ontwikkeld door Convident